Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Olası bir felaketle katlaşıldığında bünyeda mevcut insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıhun kötüın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek dâhilin bapnın sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel manzara anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya yakınlarında kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve kapıyı son kapatması gerekir.

Mono blok gövde dokuması kanat sistemi veya panik pas sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlamlanmaktadır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden Yangın Çıkış Kapısı yangın riskinin daha erdemli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bu doğrultuda mevki bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde yangın Merdiveni Yangın Çıkış Kapısı kapısı üretilmelidir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Dal bünyesında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı engelleyen dargın har yangın contası.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı alegori çatı kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile yangın kapısı aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran bâtıngestaltsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı elan buna ilgilı olarak daha bozuk olmaktadır.

Report this wiki page